Totalt antall sidevisninger

onsdag 4. mai 2011

gangen

i dag har startet dagen med og passe gammle bestemor,jeg passer hun en dag i uken tar hun med på butikken og handler.:) hun liker det ;)
så ommøblerte jeg litt i gangen, ikke noe stort egentlig men skulle se om jeg fikk skatollet til nathalie ned i gangen der vi har et lite hukk,men selfolgelig var skatollet et par cm for stort. ble rett og slett forbanna:)
tok det ut i yttergangen men der er det jo trangt og lite fra for men men får bare stå der til jeg finner på noe annet:) og så er det jo nathalie sitt men hun ville at jeg skulle låne det:) go jenten:)

har fått meg ny pc og,mini pc av min kjære:) hvit og grå så sklir jo rett inn her,hehe.
jeg manglet 13 bokstaver på tastaturet som minste jenten hadde slete av:(
så sa tony at "jeg tenkte du trengte en ny en siden du er begynnt og blogge og holder på med bilder og sånn", er veldig snillt av han:)

 fin??? ;)

 K S for etternavnene våre,et gammelt vindu jeg ikke vet hvor jeg skal ha
 er ikke så veldig fint med varmepumper nei, men de gjør no jobben sin med og varme huset:)veldig uklart dette bilde,beklager men er fra tlf
har foresten malt trappene i gangen hvite:) de var veldig stygge før,har et før bilde men det ligger på andre pc.
og ytterdøren malte jeg hvit,den var brun.

4 kommentarer:

 1. -heldig du er,snill samboer:)Jeg og vil ha sånn!du er heisen på de vinduene,kjempe fine.Likte spesielt godt det med alle krokene:)

  Hvis det var bordet du mente,så var det på tilbud til alle 399,-(kostet 599).Har en hel serie av disse småmøblene,kjempe søte.

  SvarSlett
 2. hei hei.
  tusen takk for trivelig kommentar inne hos meg.
  så mye fint du ha da.
  Av og ti må man bare ta tiden til hjelp og bare gå rundt og se og se og plutselig vet du hvor du ska henge el sette det og det....sån gjør jeg det. Egentlig litt vrient for jeg vil ha det gjort med en gang, men det er ikke altid det beste.
  Skal legge meg til som føge her hos deg, men finner ikke følge"knappen"
  Jeg kommer tilbake jeg.
  de beste ønsker fra bollpinnsvin

  SvarSlett
 3. Er ikke du heldig så vet ikke jeg;) Da er du klar for bloggtreff da?? hehe.. Kjempe fine bilder du viser fram, du har det så kosikosi;) Klem

  SvarSlett
 4. Så snill mann du har:) Og du finner nok en bra plass til skatollet skal du se! Det finnes ikke problemer,bare utfordringer;) Likte så godt trappen din,nydelig!

  Ha en fin dag,klem fra Hanne:)

  SvarSlett